Toimitusehdot

Tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Suuri osa Mirantikin myymistä tuotteista on vanhoja tai antiikkisia tuotteita. Mirantik pyrkii mainitsemaan vanhoissa esineissä mahdollisesti esiintyvistä puutteista, mutta on ilmiselvää, etteivät vanhat tai antiikkiset tuotteet ole uudenveroisia, vaan niissä on usein kulumia ja ”ajan patinaa”. Asiakkaan on huomioitava tämä tuotteita tilatessaan.

Hinnat ja toimituskulut

Voimassaolevat hinnat ilmoitetaan Mirantik verkkokaupan sivuilla.Osa tuotteista sisältää arvonlisäveron (ALV) 24%, osa vanhoista esineistä kuuluu marginaaliveron piiriin (ALV 0%).

Antiikkitavaroiden osalta Mirantik verkkokaupassa on toimitustavaksi valittavissa vain nouto Mirantik liikkeestä, osoitteesta Herttualantie 1, 36200 kangasala. Tilauksen tehtyään tulee asiakkaan sopia aika noudolle, ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse 0400743738 tai mira@mirantik.fi. Voimme myös sopia tavaran toimittamisesta asiakkaalle.

Maksutavat

Verkkokaupassa on voi maksaa pankkitunnuksilla tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla Klarnan checkout palvelun kautta. Asiakkailla on käytössään myös Klarnan lasku palvelu, jonka ehtoihin voi tutustua täällä

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse tai matkahuollon kautta mahdollisimman pian. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Vanhan tavaran osalta toimitus on nouto, mutta puhelimitse voit sopia toimituksesta meidän toimesta

Tuotteen palautusoikeus

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Otathan yhteyttä ENNEN tuotteen palautusta.